Taking too long? Close loading screen.
img img img img

Rreth nesh

MISIONI

Duke i precizuar kërkesat dhe nevojat e klientëve, me një rrjet të gjërë kombëtar dhe ndërkombëtare ku në bërthamë të kompanisë dhe qendër të vëmendjës të stafit qëndron gjithmonë klienti.
Të jemi aty ku kërkohemi me shërbime të besueshme, të shpejta, të thjeshta dhe profesionale burim I së cilave janë përvoja shumëvjeçare dhe inovative në sektorin bankar dhe financiar.
Në të njejtën kohë në kuader të detyrës së shenjtë në shërbim të kombit të ndikojmë në zhvillimin ekonomik, ulje të papunësisë dhe përmirësimit të standardit jetësor të vendit.

VIZIONI

Finser, prijës në shërbime financiare duke u bërë dora e zgjatur në mes të klientëve dhe akterëve të tregut, në mes familjeve dhe shoqërisë, urë lidhëse ndërkufitare e përcjellur/transformuar në komoditet, energji pozitive, zhvillim dhe buzëqeshje të klientëve.