Taking too long? Close loading screen.
img img img img

Lokacionet

Lokacionet e pikave tona:​

• Finser&SW HQ, Rr. Mbreti Zogu I nr. 5d
• EMPIRE SOLUTION LLC, Rr. Luan Haradinaj
• KASTRATI SH.P.K, Lagjia Arberia
• HELLO G SHPK, Rr." Bajram Kelmendi"
• 2 PRO SOLUTION SH.P.K, Rr. Vellezrit Fazliu
• Adnan SH. Mehmeti, Rr. Muharrem Fejza
• ENRON SH.P.K, Veternik, prane QT Gorenje

• KASTRATI SH.P.K
• LIRI AG GROUP SH.P.K, BRESJE, Rr.Nazif Bogujevci, nr.4

• NURIJE BERISHA B.I, Rr. Abedin Rexhaj PN

• KJANI T. SALLAHU B.I, Rr.Qamil Ilazi

• EXPRESS SHPK, Rr. Brahim Ademi PN
• FLO&DRI TRAVEL AGENCY, Rr. Enver Topalli, nr2

• ROYAL BLUE SH.P.K, Rr. Jonit PN
• ROYAL BLUE 1 SH.P.K, Rr.Remzi Ademaj, nr 113

• SHPETIM DACI B.I, Rr.“Sali Gjuka”, nr.65

• FINANCIAL SERVICES SH.P.K, Rr. Skenderbeu, nr.471
• FINANCIAL SERVICES SH.P.K-Njesia 1, Rr. Salih Ceku, nr.128

• SIARI SH.P.K, Rr. Mulla Idrizi nr. L/1

• Agensioni VAL TRAVEL, Rr. Nene Tereza 10

• A2Z FINANCIAL SH.P.K, Rr. Mbreteresha Teute

• AURA INVEST SH.P.K, Rr.“Fehmi dhe Xheve Lladrovci” PN

• QT LIRIDONI SH.P.K, Rr. Deshmomret e Kombit
• TEUTA AG GROUP SH.P.K

• BILANCI SHPK, Rr. Adem Jashari PN

• Pro Konto Sh.p.k, Rr. Gjergj Kastrioti Skendebeu