Taking too long? Close loading screen.
triangle dotted-square solid-square circle
Mirë se vini në Finser & Small World

Realizo pagesat në Finser

triangle dotted-square solid-square circle
Mirë se vini në Finser & Small World

Transfer parash tek të dashurit tuaj pa asnjë pengesë.

shape

Tek ne mund të paguani:

 1. Regjistrime të veturave,
 2. Tatime dhe Kontribute,
 3. Sigurime Shëndetësore,
 4. Gjobat e Trafikut.
 5. Pagesat e ujit dhe energjis elektrike në Shqipëri
 6. Pagesat e ujit për regjionin e Prishtinë, Gjilanit, Prizërenit dhe Pejës
 7. Pagesa për NPB
 8. Transfer parash
img
img

Partner direkt nga selia në Londër.

Cilësitë e shërbimeve tona:

 • Thjeshtë
 • Shpejtë
 • Sigurtë

Na gjeni tek:

 • Rruga

  MBRETI ZOGU I, NR.5,
  QYTEZA PEJTON,
  10000 Pristina, Kosovo

 • Na kontaktoni

  +383 (0) 46 908 908

 • Email Adresa

  info@finserks.com